Kedvencnek jelöl

Alacsony rezsijű 2 szobás lakás

 III. kerület, Békásmegyeren a központtól, piactól Hév megállótól 5 percre, 51 m2-es , 2 szobás lakást kínálok most Önnek. A napfényben fürdő , csendes parkra néző . külön nyíló szobái alakjuk és méretük miatt könnyen berendezhetők. Az  egyedileg szabályozható és mérhető fűtésnek köszönhetően a lakás rezsije is kedvező. Siessen, hogy le ne maradjon róla!
Kedvencnek jelöl

Részlegesen felújított lakás a Zápor utcában.

Eladó panel lakás a Zápor utcában.  9. emeleti, 49m-es, 2 szobás, beépített erkéllyel.   A lakás új ablakokat kapott, az erkélyt beépítették, a szobákat, az előszobát a gardrób szobát és a mellékhelyiséget felújították. A fürdő és a konyha az eredeti állapotban maradt. Az ingatlan tehermentes, üres.  Előre egyeztetett időpontban megtekinthető.  Kizárólag irodánk ajánlatában. Kérdéssel, kéréssel kapcsolatban keressen...
Kedvencnek jelöl

Hegyvidéki, panorámás telek eladó!

L6-III-SZ/IK Hegyvidéki, kertvárosias lakóterületen elhelyezkedő, körpanorámás építési telek eladó. 2 utcafrontos, szabadonálló, ikres vagy 4 lakásos ház építhető rá. A telek enyhén lejtős, összes közmű a kapuban megtalálható. A telken jelenleg egy 25nm-es hétvégi ház áll.