Kedvencnek jelöl

TERMÁLFÜRDŐ MELLET...

...lakhat, ha megvásárolja ezt a belső kétszintes, 1 + 2 x fél szobás lakást Felsőgödön.Kertkapcsolatos nappalival, elő- oldal- és hátsó kerttel / 170 nm / rendelkező ingatlan. Egyedi PRO-koncept falazó anyagbó épült, amely kiváló hőszigetelő anyag, ezért kiváló a lakás rezsi költsége. Társasházi lakás, saját mérőórákkal, elektromos földkábellel rendelkezik.  Buszjárat, bolt és a termálfürdő pár száz méterre.
Kedvencnek jelöl

LAKÓPARKBAN !! KERTKAPCSOLATOS !!

Lakást kínálunk GÖGÖN. Az ingatlan étkezőkonyhás nappaliból és külön bejárattal egy egész és egy fél szobából áll.   A zárt udvarban gépkocsi beállási lehetőség, a nappali felől   8,7 nm terasz  és 50,0 nm saját kert , amelyben egy fából készült tároló is található / 4 nm /. A lakás értékét növeli a fejlődő lakópark és a termálfürdő közelsége.
Kedvencnek jelöl

BEFEKTETŐKNEK KIVÁLÓ LEHETŐSSÉG!

Göd központjában Pesti úton eladó 2327 nm-es telken lévő ipari-kereskedelmi ingatlan. A telken a kereskedelmi tevékenység 364 nm-es főépületben működik, jelenleg kötöde és üzlethelyiség. Tágas udvaron kamion is megfordulhat. Az üzlethelyiség alápincézett. Befektetőknek kiváló lehetőség. Jelenlegi tevékenységen kivül az LKC-3 besorolás lehetőséget ad. Az építési övezetben az alábbi funkciójú építmények helyezkednek el. 4 rendeltetés egységből...