Kedvencnek jelöl

CSILLAGHEGYEN TELEK ELADÓ !

CSILLAGHEGYEN FELÚJÍTANDÓ ESETLEG BONTANDÓ HÁZ ILL. TELEK ELADÓ! Remek lehetőség,építkezők befektetni vágyók részére! Árterületen KÍVÜL, 628 nm-es TELJES KÖZMŰVEL ellátott telken bontandó vagy felújítandó ház eladó! Várom megtisztelő érdeklődését akár hétvégén is!
Kedvencnek jelöl

Csillaghegyi 1362 m2 -es telek Panorámával

 Csillaghegyen a hegyoldalon kínálom ezt az ÖRÖKPANORÁMÁS, 1362 m2 -es telket, melyre igény szerint kétszintes IKERHÁZ is építhető. Az ingatlanra a VIZETt és aVILLANYT már bevezették és az utcában lévő GÁZ és CSATORNA hálózatra is rá lehet csatlakozni. Hívjon és mutatom !
Kedvencnek jelöl

Hegyvidéki, panorámás telek eladó!

L6-III-SZ/IK Hegyvidéki, kertvárosias lakóterületen elhelyezkedő, körpanorámás építési telek eladó. 2 utcafrontos, szabadonálló, ikres vagy 4 lakásos ház építhető rá. A telek enyhén lejtős, összes közmű a kapuban megtalálható. A telken jelenleg egy 25nm-es hétvégi ház áll.
Kedvencnek jelöl

Építési telek Bomba áron Eladó

Ófaluban, csodálatos környezetben, panorámás, betonúttal határolt, L5-III-SZ/K besorolású építési saroktelket kínálunk eladásra. Az enyhén lejtős, téglalap alakú telek egy 13,8m x 58,4m utcafronttal rendelkezik(OLDALHATÁROK: utcafrontokon 5m, telekszomszédok felé 3,25m). A felszínen 6,5m magasságig 25%-, míg az alagsori részen 35% beépíthetőség lehetséges.  A telken a víz, kábeltévé és telefon kiépítése már megtörtént. További...