Kedvencnek jelöl

Panorámás telek -Társasház építésére is kiváló

III. kerületben, Remetehegyen CSODÁS ÖRÖK PANORÁMÁS, 1620 m2-es telket kínálunk csendes, igényes környéken, ahol az erdő csak egy karnyújtásnyira fekszik.  Besorolása L6III SZ/N, beépíthetősége 15-20%. Víz, villany, csatorna, gáz a telek határán. IGÉNYES VEVŐKÖR RÉSZÉRE KÉSZÜLŐ TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE kifejezetten ajánlom ! Hívjon és mutatom !
Kedvencnek jelöl

Panorámás telek Madárcsicsergéssel !

Panorámás telken szeretné felépíteni álmai házát? Itt a lehetőség! Csillaghegyen, madárcsicsergős erdő közelében kínálom Önnek ezt a 690 m2-es építési telket, melyre 100 m2 alapterületű, 5 méter magas ( 2 szintes ) házat építhet. A CSOK követelményeinek is megfelel, mivel a víz és a villany már bent van a telken ,  a  gáz és a csatorna az utcáról bevezethető. Hívjon és nézzük meg !
Kedvencnek jelöl

Hegyvidéki, panorámás telek eladó!

L6-III-SZ/IK Hegyvidéki, kertvárosias lakóterületen elhelyezkedő, körpanorámás építési telek eladó. 2 utcafrontos, szabadonálló, ikres vagy 4 lakásos ház építhető rá. A telek enyhén lejtős, összes közmű a kapuban megtalálható. A telken jelenleg egy 25nm-es hétvégi ház áll.
Kedvencnek jelöl

Építési telek Bomba áron Eladó

Ófaluban, csodálatos környezetben, panorámás, betonúttal határolt, L5-III-SZ/K besorolású építési saroktelket kínálunk eladásra. Az enyhén lejtős, téglalap alakú telek egy 13,8m x 58,4m utcafronttal rendelkezik(OLDALHATÁROK: utcafrontokon 5m, telekszomszédok felé 3,25m). A felszínen 6,5m magasságig 25%-, míg az alagsori részen 35% beépíthetőség lehetséges.  A telken a víz, kábeltévé és telefon kiépítése már megtörtént. További...